ABS Group neemt WDH Hydraulics over

Voor de werknemers van WDH Hydraulics in het Brabantse Eersel is het goed nieuws; hun bedrijf maakt een doorstart, nagenoeg zonder (ingrijpende) veranderingen.
Dat laatste is weer van groot belang voor de trouwe klanten en leveranciers van WDH Hydraulics. Vooral in de wereld van offshore, industrie en maritiem is WDH Hydraulics een begrip. De naam staat voor hydraulische cilinders, draaidoorvoeren en zuigeraccumulatoren van hoge kwaliteit.

Kwaliteit en continuïteit nu gewaarborgd

“Dat WDH zo’n vertrouwd begrip is in de zware industrie en de maritieme sector, dat moet zeker zo blijven” verzekert Rob Abee, directeur van ABS Group BV ons. “Voor de vaste klanten van WDH gaat er niet veel veranderen. Sterker nog: samen staan we in de toekomst na deze acquisitie nog veel sterker. Dat gaan onze klanten ook merken.”

Dat ABS uit Veendam besloot WDH Hydraulics over te nemen, is eigenlijk geen heel grote verrassing. De twee gaan elkaar heel mooi aanvullen. ABS heeft net als WDH ongeveer 25 jaar ervaring met het produceren van cilinders en het vakkundig reviseren van hydraulische cilinders. Klein begonnen, de laatste jaren een gezonde groei gerealiseerd. Er zijn meer overeenkomsten: de werknemers van WDH stralen net zo uit dat ze trots zijn op hun product.

De techniek en het engineersteam

In het orderpakket van WDH Hydraulics: een breed scala aan hydraulische cilinders voor diverse toepassingen. ABS heeft in de loop der jaren ook een positie veroverd als het gaat om
snel, kwalitatief en professioneel reviseren, met zo weinig mogelijk productieverlies.
ABS en WDH hebben elk hun eigen expertise; deze zullen elkaar gaan versterken.

ABS Group staat garant voor werkgelegenheid én blijvende kwaliteit van de leveringen aan klanten. “We hebben veel respect voor het huidige engineersteam van WDH, daar zit enorm veel vakkennis en ervaring. Niet alleen in de uitvoering door technici en lassers, ook in het vaststellen van waterdichte werkmethodes en kwaliteitscontroles. Dat houden we allemaal in stand. Met de overname van WDH kan ABS Group de markt nog beter van dienst zijn.”