Hydraulische stuurinrichtingen

ABS is wereldwijd in de scheepvaart een begrip.

Voor Rusland zijn we de exclusieve dealer van Marsili Aldo stuurinrichtingen en afstandsbedieningen.

ABS Hydromarine heeft een overeenkomst gesloten met Marsili Aldo voor de exclusieve verkoop van dat topmerk hydraulische stuurinrichting. Marsili Aldo & C. S.A.S. werkt sinds 1957 als fabrikant van hydraulische en elektro-hydraulische stuurinrichtingen en afstandsbedieningen. Innovatief en bedrijfszeker.

Onze Marsili Aldo hydraulische systemen worden gebruikt voor het stuurroer. Overal waar een maximum motorkoppel tot 90 ton per meter nodig is. Gebouwd volgens de bestaande RINA wetten en altijd grondig getest volgens de eisen van L.R. – A.B.S. – B.V. – G.L. – DNV. Gecertificeerd op aanvraag.
De productie van Marsili Aldo is bedoeld voor verschillende toepassingen in de maritieme en nautische sector. Dat kan dankzij een breed scala aan producten, klaar om aan de eisen van de constructeur te voldoen: sleepboten, middelgrote dienst schepen, middelgrote schepen, vissersboten, kleine en middelgrote haven boten, jachten, motorzeilers.

Met al die ervaring veroverde Marsili Aldo niet alleen de Europese markt, maar ook de markt van scheepswerven en constructeurs ver buiten Europa. Zo kunnen wij van ABS al onze nationale en internationale klanten de kwaliteit garanderen die ze vragen, als het gaat om solide en nauwkeurige stuurinrichtingen voor schepen en alle bijkomende producten als de afstandsbediening.

Klik hier voor de brochure van Marsili Aldo

Bedrijfsvideo