Marine kranen

ABS is wereldwijd in de scheepvaart een begrip.

Voor Rusland zijn we de exclusieve dealer van Toimil MARINE kranen voor schepen.

Toimil MARINE, een scheepvaartspecialist uit Spanje, biedt een uitgebreid assortiment kranen, voor verschillende toepassingen. Van inklapbaar met knikarm, opvouwbaar met knikarm voor hoge capaciteit, tot telescopische giek kranen. Al onze producten zijn ontworpen om extreem hoge belasting te kunnen verdragen, wat een lange levensduur en veel bedrijfszekerheid garandeert. Ook om te voldoen aan de (terecht) strenge veiligheidsnormen en de extreme omgevingsomstandigheden van de mariene industrie.

Dankzij onze jarenlange ervaring en grote productkennis kunnen we aan de vraag naar veel toepassingen en specifieke vereisten op een schip voldoen. We adviseren altijd in afstemming: welke van onze diverse mariene kranen gaat het best zijn werk doen in uw situatie, op uw schip?
Toimil MARINE mariene kranen geldt als een toonaangevende leverancier, voor de meest uiteenlopende toepassingen. Ook onder zware conditie. Het gebruik van hoogwaardige materialen betekent ook: een kostenefficiënte productie en een product van hoge kwaliteit met een lange levensduur. Het maakt niet uit hoe zwaar bedrijfsomstandigheden zullen zijn of hoe hoog, hoe laag, en hoe ver de belasting moet worden behandeld, de mogelijkheden met Toimil kranen zijn eindeloos.

Wat is goede service?
Als exclusieve dealer van hydraulische scheepskranen van Toimil hebben we ook een verantwoordelijkheid, vinden we bij ABS. We bedienen onze klanten zoals we zelf zouden willen worden bediend. Daar hoort een snelle, effectieve en efficiënte service gewoon bij.
En omdat onze klanten het allerbelangrijkst zijn, werken we met veel belangstelling voor hun behoeften, ook als dat nieuwe wensen zijn, de vraag naar verder verbeterde maritieme producten.

Innovatie
Bijvoorbeeld mogelijk door Toimil op tijd te laten weten hoe u over gebruik en kwaliteit denkt.

En natuurlijk: betrouwbaarheid
Eerlijkheid staat bij ABS voorop: we doen geen loze beloften.

Klik hier voor de brochure van Toimil Marine