Stabilisatoren

ABS is wereldwijd in de scheepvaart een begrip.

Voor Rusland zijn we de exclusieve dealer van MATN’S stabilizers voor schepen.

Een World Class Company: MATN’S
MATN’S stabilizers is een world-class-bedrijf dat stabilisatoren ontwikkelt, produceert en verkoopt voor jachten, commerciële schepen en marineschepen.
Vanaf het begin werkt MATN’S met een eigen team van ontwerpers en ingenieurs. Dit omdat vakbekwame mensen, met de nodige kennis en ervaring, onmisbaar zijn bij het maken en verder verbeteren van uitzonderlijke producten met de hoogste kwaliteit.

Alle ontwikkelaars, ingenieurs en adviseurs die werken voor MATN’S stabilizers hebben hun sporen verdiend in het management bij vooraanstaande bedrijven.
Met als gevolg dat het bedrijf veel kennis en ervaring heeft in de volgende velden: naval, werktuigbouw, waterbouwkunde, computer ondersteund ontwerp in 3D, electronic control engineering, ontwikkeling van elektronische hardware en software, product design en productietechnologie.

Het team bestaat uit een groep enthousiaste mensen met een passie voor hun werk en voor watersport. Samen zorgen ze ervoor dat er bij MATN’S fantastische producten kunnen worden ontwikkeld, geproduceerd en verkocht. De combinatie van deze factoren maakt dat MATN’S stabilizers een solide en betrouwbaar bedrijf is geworden met uitzonderlijke producten.

ABS is er trots op om exclusief dealer te zijn van de scheepvaart stabilisatiesystemen van Matn’s.

Productoverzicht
MATN’S maakt stabilisator-systemen voor jachten met een lengte van 12m tot schepen langer dan 200 meter. MATN’S heeft stabilisatorsystemen ontwikkeld voor onderweg stabilisatie, voor anker stabilisatie en schepen (veerboten) die zeilen in beide richtingen: het MATN’S 180 ° systeem.
Alle MATN’S Stabilizers bestaan uit de volgende onderdelen:

  • Stabilisator
  • Actuator / hydraulische ventielen
  • Besturingssysteem
  • Vermogenseenheid

Klik hier voor de brochure van Matn’s Stabilizers