Z-Drive & Tunnelboegschroeven

ABS is wereldwijd in de scheepvaart een begrip.

Voor Rusland zijn we de exclusieve dealer van voortstuwing van Veth Propulsion

De roerpropeller: uitstekende wendbaarheid én hoge efficiëntie.
De Veth-Z-Drive heeft al jarenlang zijn betrouwbaarheid bewezen. Met de onafhankelijk van elkaar ontworpen en vervaardigde roerpropeller laat Veth Propulsion zien dat hoge efficiëntie en uitstekende wendbaarheid niet tegenstrijdig hoeven te zijn. Hier gaan ze samen.

Innovatie
De Veth-Z-Drive biedt volledige stuwkracht macht over een cirkel van 360°, waardoor een maximale manoeuvreerbaarheid van het vaartuig bereikt kan worden. Met zijn brede differentiatie van verschillende types door de jaren heen, biedt de Veth-Z-Drive een oplossing voor tal van toepassingen. Kortom: Veth Propulsion staat voor innovatie in de scheepvaart.

Uitstekende service
Certificaten, op basis van prestaties verkregen bij erkende classificatiebureaus, zijn vast onderdeel van onze begeleiding, bij elke installatie. Veth Propulsion onderhoudt een uitgebreid servicenetwerk met een uitstekende service voor haar klanten wereldwijd.
De Veth-Z-Drive zorgt voor een grotere flexibiliteit dan conventionele aandrijvingen. Daar kies je dus graag voor bij het opzetten van de installatie van de machinekamer.

Omdat de motor naast de Veth-Z-Drive geplaatst kan worden, kan de ruimte die nodig is aan boord van een schip tot een minimum beperkt worden. Altijd een voordeel in de scheepvaart: onnodig gebruik van ruimte gaat altijd ten koste van de beschikbare meters ruimte voor passagiers of vracht.

Klik hier voor de brochure van Veth Propulsion Z-Drives

Veth Tunnelboegschroeven
De Veth tunnelboegschroeven worden vervaardigd met hoogwaardige materialen; ze voldoen altijd aan de strengste kwalificatie eisen. Het complete ontwerp krijgt veel aandacht: van de tandwielen, lagers en oliekeerringen tot de gestroomlijnde onderwaterbehuizing, voor optimale efficiëntie en minimale cavitatie (drukverlies door turbulentie) tijdens het varen.

Op verzoek kan Veth Propulsion ook de complete aandrijflijn leveren. Dat wil zeggen: inclusief de elektromotor en de frequentie controller voor een elektrisch aangedreven boegschroef. Onze ervaring op dit gebied is groot; daarom kunnen we onze klanten goed adviseren over de verschillende mogelijkheden: de voordelen, de eventuele nadelen, de economische en technische verschillen. Afhankelijk van de gewenste macht kunnen wij ook de generator set leveren of de as generator. Op deze manier voldoen de elektrische invoer en de snelheidsregeling aan de eisen.

Klik hier voor de brochure van Veth Propulsion Thrusters