Over ABS

Als specialist in hydraulische cilinders en maritieme producten – scheepsschroeven, stuurinrichtingen voor schepen – is ABS een begrip, ook ver buiten Europa.

Hoge kwaliteit, zeer breed aanbod
Onze klanten in industrie, scheepvaart en offshore zijn – terecht – uiterst kritisch. Het zijn sectoren waar elk detail telt. Een gunstige prijs-kwaliteitverhouding alleen is niet genoeg.
Ook van levensgroot belang: veiligheid, bedrijfszekerheid en een lange, economisch verantwoorde levensduur.
Nog een pluspunt, waar we graag aan voldoen: alle oplossingen, ook de speciale, leverbaar door één echte expert. Het gebeurt nogal eens dat we op de vraag naar ‘maatwerk’ (boring, slaglengte, afwerking) kunnen antwoorden: zit gewoon in ons standaard pakket hydraulische cilinders.

Degelijk vakmanschap en slimme innovaties in de techniek
ABS heeft deskundige en ervaren werknemers in dienst; al die kennis houden we ook voortdurend op peil. Om onze kwaliteiten nog verder te verbeteren, investeren we steeds in onderzoek naar nieuwe ontwikkelingen en nieuwe materialen. Vaak met resultaat, bijvoorbeeld krachtige, energiezuinige en geluidsarme scheepsschroeven, telescoopcilinders voor op plaatsen met ontoereikende inbouwlengte. Bijzondere, nog slijtvastere afwerkingen.

Werkwijze
Iemand van ons team luistert aandachtig naar uw wensen en blijft u begeleiden tot de beste oplossing bereikt is. Niet alleen op papier, maar in de praktijk ‘hard aan het werk’.
We doen graag ‘ouderwets’ zaken: afspraak is afspraak; we verkopen niet wat we niet waar kunnen maken. Als een vakkundige revisie ‘weer als nieuw’ beter werkt dan nieuwbouw, dan zeggen we dat ook.
We begonnen ruim 30 jaar geleden in Groningen in de techniek en hydrauliek. Naast onze cilinderproductie in Veendam, werken wij ook vanuit Rusland. De nuchtere, duidelijke en eerlijke Groningse mentaliteit zijn we als bedrijf niet kwijt geraakt; ABS is een leverancier waar u van op aan kunt.

Alles in orde, van begin tot eind
ABS ontwikkelt, denkt mee, produceert, installeert, zorgt als het moet ook voor uitbouw en inbouw van cilinders, nieuwe of gereviseerde.

Een offerte op maat?

VRAAG OFFERTE AAN